Projekt ”Sågspån och eld, Bricken på Svartvik” 2024

Vi är glada att meddela att ”Sågspån och eld, Bricken på Svartvik 2024” har blivit utvald att vara en del av Sundsvalls 400-årsjubileum!

Starten inför sommaren uppsättning av musikteatern ”Sågspån och Eld” började den 27 januari med ett  uppstartsmöte. Det kom flera nya intresserade tillsammans med många som varit med tidigare år. Nästa träff är den 18 februari på Svartvik och då kommer vi att börja med teaterövningar under ledning av regissör Thomas Larsson.

Alla som delar ett intresse för musik, teater, och konstnärligt skapande är hjärtligt välkomna! Vi tror på gemenskapens kraft och vill skapa en inkluderande plats för alla som är nyfikna och entusiastiska att delta. Alla är varmt välkomna att bjuda med intresserade som ännu ej är medlemmar i föreningen.

Vi ser fram emot att tillsammans skapa en minnesvärd musikteaterupplevelse. Din närvaro och ditt engagemang är ovärderligt för oss!

TIDSPLANERING SÅGSPÅN OCH ELD 2024

18 februari kl 12:00 – 16:00 Lokal Träpatronen, 1 trappa upp vid Café Svartvik – Teaterövningar och sångträning.

17 mars kl 12:00 Lokal Träpatronen Svartvik – Teaterövningar och årsmöte

Repetition teaterscener och musikövning helgerna vecka 16 och 20.

Repetition teaterscener helgerna vecka 22 och 24. Återkommer med tid och plats/lokal

Scenografin kommer att byggas väster om Hyvleriet (samma spelplats och scenografi som 2023). Så fort det är möjligt kommer alla rep att vara utomhus på spelplatsen.

I slutet av maj och fram till premiär kommer det att vara enskilda rep även på vardagar, dag- eller kvällstid beroende på när var och en har möjlighet att repa

Genomdrag av hela pjäsen, minst fem stycken i juni. Genrep 25 juni.

Premiär 26 juni och därefter spelar vi åtta föreställningar -27, 29, 30 juni och 2,3, 4, 6, 7 juli
Vardagar speltid kl 18:00 och helger speltid kl 15:00

Olika marknadsföringstillfällen under våren och försommaren bland annat på Nationaldagen i Sundsvall den 6 juni och Kulturdagen på Klockarberget.

Ser fram emot att möta dig och dela vår passion för ”Sågspån och Eld”.

Du behövs i sommar