Har kikat på lokaler

      Kommentarer inaktiverade för Har kikat på lokaler

Hej, jag har varit runt och kikat på lokaler i Svartvik med omnejd.
Verkstan hyrs av Medborgarskolan. Där är fullt med snickerimaskiner. Vi skulle kunna repetera i den yttre hallen om vi kan lyfta undan snickarborden. Det är ledigt på måndagskvällar. Det finns också ett kontor/mötesrum och pentry här. 1998 spelade vi En midsommarnattsdröm i den större lokalen, den som är full med maskiner nu.

Folkets hus-föreningen i Njurunda har ett hus i Kvissleby. Där finns en stor sal som rymmer 150 personer, en kafélokal och ett mindre mötesrum. Lokalerna är fräscha och trevliga. Vi får vara där en kväll i veckan för 500 kronor i månaden. Det ledigt på onsdagar och torsdagar. Vill vi vara där på helger också kostar det lite mer.

I Svartvik finns en butikslokal. Den ser ut att vara övergiven. Jag kikade in och det står gamla möbler där. Någon som vet mer?

Det finns också en stor fin lokal i Hantverkshuset i Svartvik. Han som hyr ut den ska ha 110 kronor kvadratmetern och det är 110 kvadrat så det har vi inte råd med. I närheten finns också ett stort tegelschabrak med skorsten, det är ett gammalt reservkraftverk. Sen lär det också finnas flera bergrum i Svartvik …